کود اختصاصی برنج

چنانچه کود مناسب به گیاه برنج داده شود مقاومت گیاه برنج در مقابل امراض قارچی افزایش پیدا می‌کند. ازت مهمترین عنصر برای تغذیه و برنج با کیفیت می‌باشد همچنین پتاس و فسفر برای تکامل دانه و پتاس و منگنز نیز برای مقاومت و تکامل برگ‌ها و ساقه‌ها ضروری می‌باشد. یکی از راه‌های مناسب زارعین برای بدست آوردن عملکردهای بالا مصرف کـود اختصاصی برنج است که حاوی عناصر ماکرو  ( ازت، فسفر، پتاسیم) بصورت کلاته و عناصر میکرو (روی، آهن، مس، منیزیم) بصورت کلاته و انواع ویتامین‌ها و هورمن‌های رشد گیاهی ‌می‌باشد.

Nitrogen (N)………………………………………………………………………………………………………… 5
Soluble Phosphorous (P2O5 ……………………………………………………………………………………. (1.0
Soluble Potash (K2O) …………………………………………………………………………………………… 8.0
Magnesium (MgO)……………………………………………………………………………………………… 0.5
Zinc (Zn) …………………………………………………………………………………………………………. 4.0
Iron (Fe) …………………………………………………………………………………………………………. 0.5
Copper (Cu) …………………………………………………………………………………………………….. 0.1

 

مزایای کـود اختصاصی برنج

• افزایش محصول بین ۳۰ تا ۵۰ درصد.

• افزایش اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی و ترپن‌ها در محصول که این عامل باعث معطر شدن محصول می‌گردد.

• افزایش انواع ویتامین‌ها خصوصا گروه B و مواد مفید معدنی در محصول.

• افزایش مقاومت گیاه در مقابل حمله‌ی آفات و بیماری‌های مختلف نظیر بلاست، لکه قهوه‌ای و سایر بیماری‌های فیزیولوژیک.

• زودرسی محصول، قوی‌تر شدن بوته‌ها و تسریع خوشه رفتن گیاه.

 

زمان و روش مصرف:

• بهتر است محلول‌پاشی در هنگام غروب یا طلوع آفتاب و پس از آبیاری انجام پذیرد.

• در هنگام تشنگی یا سرما از محلول‌پاشی خودداری کنید.

• به نسبت ۱-۲ لیتر در هزار لیتر آب حل نموده و استفاده نمایید.

 

مقدار مصرف:

به میزان ۱۰ تا ۱۵ لیتر برای هر هکتار در سیستم آبیاری و در صورت نیاز هر دو هفته یکبار تجدید پذیرد.

 

فروش در بسته بندی های زیر:

فروش در دبه ۱ لیتری

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE