matomic

کود اختصاصی گوجه فرنگی

با توجه به نیازهای این گیاه در مراحل مختلف رشد تولید شده است. این کود دارای ۹ درصد نیتروژن، ۴درصد فسفر، ۱۲ درصد پتاسیم، ۲/۰ درصد منیزیم،  ۵/۰درصد عنصر روی و  ۳/۰درصد بور و همچنین جلبک دریایی می باشد.

ازت سازنده مواد اصلی حیات گیاهان مانند اسید های آمینه، آمیدها و کلروفیل است.

فسفر در فرآیند تولید و انتقال انرژی، ساخت اسیدهای نوکلئیک، تشکیل گل و زودرسی محصول نقش اساسی دارد.

پتاسیم عنصر کیفیت بوده و سبب افزایش کیفیت رنگ و حجم میوه و افزایش مقاومت گیاه به تنش هایی مثل خشکی، شوری، سرما وگرما می گردد.

منیزیم بخشی از کلروفیل می باشد؛ بنابراین در فرآیند فتوسنتز نقش فعالی دارد. همچنین منیزیم نقش مهمی در فعال کردن تعدادی از آنزیم های مسئول متابولیسم کربوهیدات ها و آنزیم های مسئول ساخت اسید نوکلئیک دارد.

روی یکی از عناصر ضروری و پیش ماده تولید هورمون اکسین جهت رشد و گرده افشانی است که رشد جوانه های رویشی و زایشی را تحریک می کند.

بـور در توسعه‌ سلولی‌، تقسیم‌ سلولی‌، متابولیسم‌ اسید نوکلئیک‌، متابولیسم‌ کربوهیدرات‌ و پروتئین‌، توسعه‌ آوندی‌ و در انتقال‌ مواد  فتوسنتزی‌ به‌ محل‌ مصرف‌ و نفوذ پذیری‌ غشای‌ سلولی‌ نقش‌ اساسی‌ دارد.  همچنین‌ بـور در جوانه‌ زنی‌دانه‌ گرده‌، رشد لوله‌ گرده‌ و تشکیل‌ دانه‌ و میوه‌ مؤثر می‌باشد.

جلبک دریایی حاوی آنتی اکسیدان ها و کلات کننده های طبیعی (مانیتول، آلجینیک اسید) و هورمون های گیاهی می باشد و سبب افزایش مقاومت طبیعی گیاه به استرس ها، به تاخیر انداختن پیری و افزایش کیفیت محصول می گردد.

عناصر این ترکیب اختصاصی با اسیدهای آلی بافر و  پلی ساکاریدها کمپلکس و کلاته گردیده است که این امر باعث جذب بالا و عدم تثبیت عناصر می شود؛ همچنین باعث تحریک رشد و سبزینگی گیاه می شود.

فروش در بسته بندی های زیر:

فروش در دبه ۱ لیتری

 

دستورالعمل مصرف:

 

نوع کشت

شیوه مصرف فواصل مصرف
محلولپاشی

آبکود ( سیستم آبیاری)

فضای باز

۲-۱ لیتر در هکتار ۱۰ ۵ لیتر در هکتار هر دو هفته یکبار در صورت نیاز
گلخانه ۳ ۲  در هزار ۲ ۱  لیتر در هزار مترمربع

هر دو هفته یکبار

 Nitrogen (N)……………………………………………………………………………… 9 %
Soluble Phosphorous (P2O5 …………………………………………………….. (4.0 %
Soluble Potash (K2O) …………………………………………………………….. 12.0 %
Magnesium (MgO) …………………………………………………………………… 0.2 %
Zinc (Zn) ……………………………………………………………………………….. 0.5 %
Boron (B) ………………………………………………………………………………. 0.3 %
Complexing agent : Buffer Organic acids & Polysaccharides  

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE