pepperomic

کود اختصاصی فلفل دلمه ای

با توجه به نیازهای این گیاه در مراحل مختلف رشد نولید شده است. این کود دارای ۱۴ درصد نیتروژن، ۹ درصد کلسیم، ۵/۰ درصد منیزیم، ۵/۱درصد عنصر روی و ۱۰۰۰ پی پی ام بور می باشد.

ازت سازنده مواد اصلی حیات گیاهان مانند اسید های آمینه، آمیدها و کلروفیل است.

با افزایش رشد به دلیل توسعه بافت، گیاه به دیواره سلولی بیشتر و قویتری نیازمند است تا دچار معضلات بعدی ( حساسیت به تنشها و آفات و بیماریها) نگردد بنابراین حضور کلسیم در کنار نیتروژن باعث حفظ سلامت و افزایش مقاومت به استرس ها می گردد.

منیزیم بخشی از کلروفیل می باشد؛ بنابراین در فرآیند فتوسنتز نقش فعالی دارد. همچنین منیزیم نقش مهمی در فعال کردن تعدادی از آنزیم های مسئول متابولیسم کربوهیدات ها و آنزیم های مسئول ساخت اسید نوکلئیک دارد.

روی یکی از عناصر ضروری و پیش ماده تولید هورمون اکسین جهت رشد و گرده افشانی است که رشد جوانه های رویشی و زایشی را تحریک می کند.

بـور در توسعه‌ سلولی‌، تقسیم‌ سلولی‌، متابولیسم‌ اسید نوکلئیک‌، متابولیسم‌ کربوهیدرات‌ و پروتئین‌، توسعه‌ آوندی‌ و در انتقال‌ مواد فتوسنتزی‌ به‌ محل‌ مصرف‌ و نفوذ پذیری‌ غشای‌ سلولی‌ نقش‌ اساسی‌ دارد. همچنین‌ بـور در جوانه‌ زنی‌دانه‌ گرده‌، رشد لوله‌ گرده‌ و تشکیل‌ دانه‌ و میوه‌ مؤثر می‌باشد.

عناصر این ترکیب اختصاصی با اسیدهای آلی بافر و پلی ساکاریدها کمپلکس و کلاته گردیده است که این امر باعث جذب بالا و عدم تثبیت عناصر می شود؛ همچنین باعث تحریک رشد و سبزینگی گیاه می شود.

فروش در بسته بندی های زیر:

فروش در دبه ۱ لیتری

 

دستورالعمل مصرف:

نوع کشت

شیوه مصرف

فواصل مصرف

محلولپاشی

آبکود ( سیستم آبیاری)

فضای باز

۲-۱  کیلو در هکتار ۱۰ ۵ کیلو در هکتار هر دو هفته یکبار در صورت نیاز
گلخانه ۳ ۲  در هزار ۲ ۱  کیلو در هزار مترمربع

هر دو هفته یکبار

 

TYPICAL ANALISIS

Nitrogen (N)……………………………………………………………………………………….. 14 %
Calcium (CaO) ……………………………………………………………………………………. 9.0 %
Magnesium (CaO) ……………………………………………………………………………….. 0.5 %
Zinc (Zn) …………………………………………………………………………………………. 1.5 %
Boron (B) …………………………………………………………………………………………. 0.1 %

Complexing agent : Buffer Organic acids & Polysaccharides