کود مایع مرغی

ستفاده از کودهای ارگانیک طبیعی پایه دامی به خصوص مرغی از دیر باز مورد توجه کشاورزان و باغداران بوده است اما با توجه به مشکلات استفاده از این نوع کودها به خصوص هزینه های مربوط به انبار کردن آن در مزارع و باغات ، به تدریج جای خود را به استفاده از کودهای شیمیایی داده اند.با توجه به مضرات استفاده از کودهای شیمیایی برای بافت خاک و نیز سلامتی انسانها و محیط زیست مجدداً گرایش به استفاده از کودهای مرغی و دامی روند افزایشی یافته است اما هنوز مشکلات استفاده از اینگونه کودها همچنان پا بر جا مانده و حتی هزینه های مربوط به استفاده از آنها چند برابر گردیده است.

کود مرغی مایع که با روشهای خاص و پیشرفته و از بهترین و غنی ترین کودهای مرغی تهیه گردیده است. این کود به صورت ۱۰۰ % ارگانیک فرآوری شده و از هر گونه مواد مضر شیمیایی عاری می باشد . در فرآوری  دقت فراوانی گردیده تا علاوه بر حفظ خواص طبیعی آن ، با افزایش غلظت مایع ، کودی بسیارغنی تر از مایع مرغی معمولی حاصل گردد که میزان مصرف آن را در مقایسه با کودهای دامی بسیار کاهش داده است.

فواید مصرف کود مایع مرغی سبزینه مارال
-استفاده از هر واحد برابر با مصرف ۱۰۰ واحد کود مرغی معمولی می باشد .
– بلافاصله پس از مصرف مورد استفاده گیاه قرار می گیرد ولی کود مرغی معمولی سالها زمان نیاز دارد تا تجزیه گردیده و مورد مصرف گیاه قرار گیرد.

– استریل و عاری از هرگونه عامل بیماریزا و بذر علف هرز می باشد اما کود مرغی علاوه بر انتقال عوامل بیماریزا و علفهای هرز خاک را مستعد ابتلا به نماتد می نماید.
– را می توان توسط آب آبیاری  )سنتی و تحت فشار(  و یا توسط محلول پاشها مورد استفاده قرار دارد ولی هزینه های استفاده از کود مرغی معمولی بسیار بالاست.
– استفاده بلند مدت از کودهای مرغی معمولی خاک را به تدریج قلیایی نموده و PH خاک را افزایش می دهد . اما استفاده بلند مدت از کود مرغی سبزینه مارال موجب احیای خاکهای شور و قلیایی گردیده و PH و بافت خاک را اصلاح می نماید.

N

P

K

Humic acid

اسید آمینه

هورمون ها

عناصر میکرو

NO۲

ارگانیک

۱۲%

۱۰%

۱۵%

۱۵%

۱۴%-۱۵%

۱%

۰۵/۰%

۴%-۶%

 

مقدار و طریقه مصرف:
۱- محلول پاشی : را می توان با غلظت ۲- ۵ لیتر در هزار لیتر آب برای تمام گیاهان زراعی و باغی مصرف نمود.
۲- آب آبیاری :  را می توان در سیستمهای آبیاری تحت فشار و یا آبیاری سنتی به مقدار توصیه شده استفاده نمود.

محصول

مقدار مصرف در طول دوره رشد (لیتر در هکتار)

زمان مصرف

غلات: گندم،جو،برنج

۲۰-۴۰

پس از زمان پنجه زنی تا زمان گلدهی همراه با آب آبیاری

ذرت

۶۰-۸۰

از زمان سه برگی شدن تا تشکیل گل آذین نر

گوجه فرنگی،پیاز و سیب زمینی

۶۰-۸

از زمان نشاء کردن تا زمان گلدهی

صیفی جات و محصولات جالیزی

۴۰-۶۰

از زمان برگ یا اواخر دوره رشد

سبزیجات وگیاهان علوفه ای

۳۰-۵۰

درطول دوره رشد

درختان میوه

۸۰-۱۵۰

پس ازگل تا اواخر فصل

پسته،اناروخرما

۸۰-۱۵۰

پس ازگل تا اواخر فصل

محصولات گلخانه ا ی

۸۰-۱۰۰

در طول دوره رشد

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE